Samarbejde

Professionelt samarbejde

Hos Freshcase sigter vi konstant efter at levere vores del i det gode og professionelle samarbejde med vores klienter. Vi har udarbejdet en plan, som beskriver vores samarbejdsprocess.

Aftale

Det første skridt i et succesfuldt samarbejde, er at holde et fysisk eller virtuelt møde, hvor vi aftaler og afstemmer forventningerne til projektet. Dette giver os et klart indblik i kundens behov og forventninger. Derved får vi lavet en løsning som passer til kundens behov.

aftale-illustartion
planlaegning-illustartion

Planlægning

Efter vi har indgået en aftale påbegyndes planlægningsfasen. I planlægningen besluttes den bedste udførsel af projektet udfra erfaringerne fra mødet med kunden. Derudover udregner vi en estimeret produktionstid. Det vigtigste i denne fase er planlægning af design og funktionalitet, som vi hos Freshcase vægter højt i alle vores projekter.

Dialog

Hos Freshcase elsker vi dialog med vores kunder. Vi mener at vi sammen skaber de bedste resultater. Derfor holder vi dig altid underettet og er altid åben for nye inputs gennem produktionen. Det er vigtigt for os at kende vores kunder, så vi kan lave en løsning som rammer den rigtige målgruppe og passe til kundens branche og visioner.

samtale
udforelse

Udførelse

Når forundersøgelserne er færdige, påbegyndes produktionen af projektet. Vi arbejder i denne periode intensivt med klientens projekt. Under udførelsen vil der blive oprettet et midlertidigt domæne, som indeholder de seneste opdateringer af vores arbejde. Dette giver klienten mulighed for at følge processen, og komme med feedback. Vi benytter en del teknologier, som du kan læse mere om Løsninger, Disse teknologier er vores generelle hovedkompetencer hos Freshcase, som skaber et solidt fundament i dit projekt.

Support

Efter projektet er færdigt og leveret, tilbyder Freshcase yderligere support i form af opsætning og vedligeholdelse af projektet. Derudover tilbyder Freshcase også omkostningsfri rådgivning angående valg af webhost osv.

support