Webshops

Professionel Webshop

Freshcase sørger for at din webshop er moderne, brugervenlig og personligt tilpasset til dit brand eller branche. Vi har erfaringer med et væld af forskellige CMS'er (WordPress, shopify osv.) der gør administration af din webshop enkel og intuitiv.

Platform

Når man skal lave en webshop, er det vigtigt at få et system som er tilpasset virksomhedens behov. Freshcase har gode erfaringer med en lang række webshop systemer, og kan derfor levere webshops som passer til vores kunders behov. Freshcase levere også webshops som er kodet fra bunden, som sikre en unik identitet for din virksomhed. Hos Freshcase vil vi også vejlede vores kunder til at træffe den rigtige beslutning så vores kunder opnår det bedste resultat.

1495709315

Betalingsgateway

Som webshop ejer er det vigtigt, at have den rigtige betalingsløsning. Der findes mange forskellige betalingsløsninger med fordele og ulemper. Derfor kan det være vanskeligt at finde den rette løsning, som passer til webshoppens behov, eftesom man skal være opmærksom på mange aspekter. Hos Freshcase hjælper vi vores kunder med at finde den rette betalingsløsning, som passer til webshoppens behov.

Sikkerhed

Sikkerhed er noget af det vigtigste, når man skal lave en webshop. Freshcase sætter sikkerhed som en vigtig prioritering når vi laver webshops, vi opsætter forskellige sikkerhedsforanstaltninger, som skal sikre sikkerheden på webshoppen for at undgå ubehagelig overraskelser. Dette indebære SSL Certifikat, Firewalls osv.

e-maerket-logo

E-mærket Certificering

Freshcase sørger for at din webshop, overholder de nødvendig webshop relateret retningslinjer for at blive E-mærket certificeret. E-mærket vil give din webshop mere troværdig, og derfor er E-mærket et "Must Have" som webshop ejer.