Løsninger

Hvad vi kan tilbyde

Hos FreshCase tilbyder vi en række løsninger lige fra små opgaver på allerede eksisterede hjemmesider, til den helt store hjemmeside bygget fra bunden. Vi laver landing pages og webshops, men vi tilbyder også at udvikle større projekter som ikke er baseret på CMS'er som WordPress og WooCommerce. Disse løsninger er mere eksklusive og unikke, eftersom dette er en skræddersyet løsning manuelt kodet af FreshCase.

safe2park-cases

Landing

Lær mere
webshop-eksempel

Webshops

Lær mere
code

Skræddersyet

Lær mere

Teknologier vi arbejder med

Vi tilbyder et væld af forskellige hjemmeside løsninger, denne sektion beskrives vores "goto" værktøjer under en produktion.

Håndkodning
Traditionel
html-js-css

HTML, Javascript og CSS er grundstene i webudvikling som alle tre danner grundlaget for alle tænkelige hjemmesider.

Vi benytter altid håndkodning i en eller anden grad. Vi benytter fuld håndkodning til mindre hjemmesider der ikke kræver den ekstra belastning der følger med CMS'er eller frameworks.

Wordpress
Content Management System
wp-logo

WordPress er verdens mest populære CMS, som håndtere indholdet,opbygning og sikkerheden af en hjemmeside.

WordPress er nemt at håndtere for både tekniske og ikke tekniske personer, eftersom det har et brugervenligt kontrolpanel, som ikke kræver programmerings viden for at kunne håndteres.

Laravel
Framework
laravel-logo

Laravel er et open-source PHP framework, som er relativt nyt. Laravel bliver ofte benyttet når der skal udvikles større og mere komplekse løsninger.

Hos Freshcase har vi valgt at arbejde med Laravel, eftersom det er et moderne framework, som tilbyder mange tilpasnings muligheder, så det matcher vores kunders behov.

Hvad vi gør hos Freshcase

Responsivt Design

Vi elsker godt design, og en vigtig del af vores design process involvere tilpasning af websitet i forhold til mobile enheder, for at sikre oplevelsen på alle platforme.

Freshcase WP Temaer

Vi arbejder med at udvikle vores egne temaer til WordPress, det gør vi for at sikre 100% tilpasning og kendskab til det værktøj vi benytter.

Tæt samarbejde

Vi prioriterer sund kommunikation mellem klient og os. God kommunikation sikre det bedste resultat, med klientens ønsker.

Brugervenligt

Vi ønsker at vores løsninger er så brugervenlige overfor klienten såvel som klientens besøgende. Vi opnår dette ved brug af brugervenlige CMS'er og brugertests.

Moderne

Hos Freshcase er vi altid på udkig efter de nyeste praksis, for at kunne levere den bedste performance, nyeste tendenser og lækreste design.

Efterfølgende support

Vi tilbyder efterfølgende support for vores klient, hvis der skulle være en fejl eller anden form for mangel. Denne service kan også bestå af serverhosting, rådgivning og opdatering.